La nova targeta de la cantina: Vols una pizza gratis?

Des del projecte de Cantina tarjeta cantinaaquest curs s’ha encetat una iniciativa amb l’objectiu de responsabilitzar-se (en la mesura del possible) d’aquests residus i, al mateix temps, conscienciar i motivar a la resta d’alumnes a que facin el mateix. Per tal d’assolir aquest objectiu, la cantina ha creat unes targetes de fidelitat. Cada targeta és personal, i hi consta el nom, el curs i la data d’emissió.

A cada targeta hi ha 10 cuadrets. Per cada embolcall que l’estudiant retorna, guanya un segell a la seva targeta. Un cop ha acumulat deu segells té dret a un producte de la cantina gratis, ja sigui una pizza, gofre, un suc, etc. Per assegurar que els embolcalls retornats són productes de la cantina, tots han de tenir un segell en una part visible de l’embolcall. Quan l’alumne recull el producte gratis també ha d’entregar la targeta, i en cas que ho demani, se li fa una nova.

Anima’t! Demana la teva targeta a la canina i te l’emportes al moment.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*