SORTIDA A LA TARRAGONA ROMANA (alumnes de 1r i 2n de Batxillerat)

sortida tarragona

El passat dimarts 19 d’abril, els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat Humanístic, acompanyats pels professors Xavi Olivera i Joan Escoda, van fer una sortida, emmarcada conjuntament dins les matèries de Llatí i Història de l’Art, a Tarragona amb un doble objectiu: primer, visitar durant el matí el Patrimoni Arqueològic de l’antica ciutat romana de Tarraco, i a la tarda, passar una bona estona amb la famosa comèdia de Plaute Miles Gloriosus.

sortida Tarragona romana

La primera parada va ser a l’Aqüeducte de les Farreres (també conegut com el Pont del Diable), per seguir, ja dins la ciutat, visitant l’Amfiteatre, el Circ (on algun professor va demostrar que sap “caure bé”), el Pretori i les Muralles. Després d’una pausa per dinar, temps de teatre, de comèdia, temps de Miles Gloriosus representat pel grup “Clásicos Luna”, de l’Institut Pedro de Luna de Saragossa.

La jornada es va poder seguir a través de #tarracoper.

Aquí teniu els millors moments!

 

Per Joan Escoda

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*