EXPOSICIÓ SOBRE L’ EMPATIA A L’EAE BUSINESS SCHOOL

El passat 23 d’abril les 3 estudiants que havien vingut el dia 7 d’abril a impartir un Taller sobre l’Empatia, la Lorena Gaona, la María Fernanda González i la Raquel Morata, van haver de defensar el seu treball davant d’un tribunal format pels professors que impartien les classes en el Máster en Desarrollo Directivo, Inteligencia Emocional y Coaching, de l’EAE Business School (2a Edició Abril´15- Abril’ 16).

Amb l’ajut d’una presentació en PowerPoint les noies van explicar en què havia consistit el seu treball, l’experiència que van tenir en el nostre Institut amb els alumnes de 3r A i 3r B de l’ESO i les conclusions que van obtenir i que van explicar en el seu treball de final de màster centrat en el desenvolupament d’un programa per a treballar la intel·ligència emocional en adolescents.

La seva exposició va tenir una durada de 15 minuts i tot seguit els professors els van fer unes quantes preguntes que van respondre realment bé.

La nostra revista Niconews, amb l’article que la Nadia Garcia va fer sobre el Taller de l’Empatia, va formar part de la presentació i el seu treball va obtenir una nota final d’un 8.

 Imatges durant l’exposició a l’EAE BUSINESS  SCHOOL 

P1010430

P1010427

P1010425
Felicitats noies!

Per: Marta Ramos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*