Lliga 2015/2016

barça

Aquest any la lliga està més igualada que mai…

La classificació de la lliga 2015-16 a hores d’ara es troba de la següent manera:

lliga futbol
El passat dissabte,dia 30 d’abril,  va començar la jornada amb la Reial  Societat vs Reial Madrid a les 16:00 de la tarda: El Madrid va patir fins que al minut ’80 Gareth Bale, gràcies a un còrner va rematar amb el cap i va marcar, essent una altra vegada el “rescatador” del partit.

A les 18:14 va jugar el colíder de la lliga contra el Rayo Vallecano… i el partit estava molt ensopit fins que va entrar Griezmman,reservat pel partit de Champions dedimercres.  En només 40 segons  marcar un gol i li va donar la victòria a l’ Athletic de Madrid.

Per la seva banda, el Barça va jugar dissabte a les 20:30 al Benito Villamarín. I …. també va vam patir molt. En la primera part van quedar 0-0, en la segona part es va acabar la mala racha y va marcar Rakitic al 5 minuts de partit, i quant quedava 10 minuts va marcar Luis Suàrez, sentenciant així el partit!

 

 

I avui el Barça ha guanyat l’Espanyol, 5-1! La lliga és a només un pas…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*