Sortida al Diari de Sabadell (alumnes 3r d’ESO Optativa Revista)

El dia 20 d’abril els alumnes de Revista de 3r  d’ESO vam anar al Diari de Sabadell. Abans d’accedir a les instal.lacions del diari, vam aprofitar la proximitat de la festivitat de Sant Jordi per conèixer l’opinió de la gent que hi passejava per la Rambla de Sabadell sobre aquesta tradició i els seus gustos literaris.  …I tot i que la majoria no es van mostrar molt interessats a contestar les nostres preguntes … a la biblioteca Vapor Llonc sí ens van explicar quines activitats  tenien previstes a fer durant la Diada de Sant Jordi,  tant per nens, com per adults.

La sortida…. 

Van sortir de l’institut a les 10:20 h  i caminàrem  fins a  l’estació de RENFE,  on  van agafar el tren direcció a Sabadell.

A l’arribada a Sabadell vam localitzar on es trobava el Diari de Sabadell i després vam esmorzar. A les 12:00 h vam començar la visita del diari. Ens va rebre el Sr Manuel Lamas Pita – catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra de Periodisme i assessor del diari de Sabadell, entre d’alres- que ens va fer una xerrada sobre el funcionament d’un diari en premsa escrita i digitat,  i a més  ens va explicar moltes anecdotes interesants que havia viscut al llarg de la seva llarga trajectòria com a periodista.

Catedràtic de periodisme: Sr Lamas

El Sr Lamas ens va informar de les les distintes formes de diari que existeixen actualment: (diari seriós, premsa groga, premsa d’entreteniment …)  També ens va comentar quins trets diferencien el bon del mal periodista i quins són els requisits imprescindibles que el primer ha de tenir, a més dels estudis universitaris i els idiomes (passió, talent, tranquil.litat, profunditat i empatia).

imatges durant la visita al Diari de Sabadell

IMG_1425

IMG_1424

IMG_1415

IMG_1411

IMG_1410

IMG_1422

I properament…. la foto publicada al Diari de Sabadell …

diari sabadell

Per:  Teresa i Imad

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*