Marató d’Art per Barcelona

Aquest passat 20 d’abril, amb els alumnes d’Història de l’Art hem fet una sortida cultural a Barcelona per tal de veure en directe algunes de les obres d’art que hem treballat a classe i que tenim a prop de casa nostra.

Des del primer moment que hem baixat a l’estació de Sants, ja ens hem trobat amb la primera obra, “Dona i ocell” de Joan Miró que es troba al parc amb el seu nom.

Un cop arribats a la plaça Espanya hem fet un petit recorregut per tots els edificis que es van fer en motiu de l’exposició Universal de Barcelona (1929), entre els quals el modern pavelló de Mies Van der Rohe, visita inclosa per un guia molt simpàtic.

Seguidament hem assistit a la fabulosa exposició temporal del CaixafòrumImpressionistes i moderns” de la Phillips Collection (Washington) on hem vist exemplars notables de pintors com Degás, Monet, Van Gogh, Rothko o Modigliani.

I si no n’havíem tingut prou…hem acabat al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) on hem vist algunes obres cabdals de l’art català com Ramon Cases, Fortuny, Blay o Cristòfol.

I per a les més valentes que encara tenien forces, i a risc d’acabar patint la síndrome de Stendhal, hem fet una visita exprés a la fantàstica exposició d’art romànic i gòtic català, enveja dels museus europeus més importants.

Un matí de cultura i bona companyonia 🙂

Aquí us en deixem unes fotos de mostra…

Per: Joan Escoda

 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*