Sortida al Club Natació de Terrassa

Fa uns dies, els alumnes de quart de l’E.S.O van fer20141030_111802 una sortida al Club Natació Terrassa en l’assignatura d’educació física. Aquesta visita la van realitzar en dos dies. El primer van anar els alumnes de 4rt A, i el segon dia van anar els alumnes de 4rt B i C. Per saber una mica més sobre aquesta sortida, parlem amb Francesc el professor d’educació física responsable de la sortida.

Tal com ens explica Franscesc , “vam anar al club natació perquè  deixen les instal·lacions gràcies al  programa Fit Jove. Aquest programa està dirigit als alumnes de 4 de l’ESO i té com objectiu el donar a conèixer i fomentar l’activitat física com una opció recreativa , apart de la vessant més relacionada amb l’activitat física i salut.

“Al principi fan un recorregut per les instal·l20141030_113953acions del CNT, on van poder veure  tots els espais amb els que compten, com la piscina, les pistes de padel, futbol etc. Un cop feta la visita, els alumnes poden fer un tastet de totes les activitats oferides al programa Fit Jove. Les activitat que es van desenvolupar van ser l’espining o bicicleta estàtica, interval traininnig, body combat, aeroestil i pilates

 

Aquesta es la primera fase del programa. La 20141030_114930segona fase consisteix en animar als alumnes a fer la inscripció, ja que d’aquesta manera podran participar dues tardes fent aquestes activitats per un preu molt assequible: només 9 euros al mes .

A continuació us deixem un vídeo on podreu veure en que consisteix una de les activitats que es van fer durant la sortida. Esperem que us agradi i que us animeu a practicar esport sempre que pugueu.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*