Taller sobre l’Empatia (Alumnes 3r d’ESO)

El passat dia 7 d’abril ,durant l’hora de turoria, els alumnes de 3r A i 3r B d’ESO vam participar en un Taller sobre l’Empatia impartit per 3 estudiants del Máster en Desarrollo Directivo, Inteligencia Emocional y Coaching, de l’EAE Business School (2a Edició Abril´15- Abril’ 16): la Lorena Gaona, la María Fernanda González i la Raquel Morata.

L’activitat formava part del seu treball final de màster centrat en el desenvolupament d’un programa per a treballar la intel.ligència emocional en adolescents.

La sessió va tenir una durada aproximada d’una hora i es va dividir en dues parts:  una píndola formativa (20 minuts)  i una part pràctica (40 minuts).

Primera part : Píndola formativa (20 minuts)

Primerament ens van explicar el concepte d’empatia i  tot seguit vam visionar el vídeo “La cadena de la empatía”. A través d’aquest vídeo ens van ensenyar unes persones fent una cadena de favors.

Vídeo “La cadena de la empatía”

Després vam realitzar l’exercici  “canvi de sabates”. Dos alumnes es van posar les sabates d’una altra persona i van compartir amb la resta de la classe quines sensacions van experimentar.  

Aquesta part va ser molt divertida! 

 

taller empatia

P1010393

 

Segona part: “El miedo en un sombrero”

Posteriorment, vam fer un joc que es deia el miedo en un sombrero” que pretenia posar totes les nostres pors en un barret i després entre tots tractar d’explicar quina era la causa d’aquestes pors.

Cadascun dels alumnes va agafar un paper del centre i va escriure  allò que li feia por. L’exercici era anònim . Tots vam posar el paper dins el barret. Després, vam agafar un paper a l’atzar i el vam llegir en veu alta, intentant posar-nos a la pell de la persona que experimentava aquesta por. 

Finalment, vam fer una petita reflexió de tot allò que havíem sentit i après durant l’activitat.

Va ser una experiència molt interessant i divertida! 

Compartim algunes imatges de l’activitat:

P1010363

P1010366
P1010369

 

 

P1010360
P1010404

 

Ponents: Lorena Gaona,  María Fernanda González i Raquel Morata

Professora: Marta Ramos (Tutora 3r A)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Comparteix!

1 Trackback / Pingback

  1. EXPOSICIÓ SOBRE L' EMPATIA A L'EAE BUSINESS SCHOOL - NicoNews

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*