CAMPUS ÍTACA (Alumnes 3r d’ESO)

campus ítaca
 

El Campus Ítaca 2016 es durà a terme aquest estiu durant el mes de juliol. S’organitzarà en 3 torns diferents, de 2 setmanes cadascun, i participaran més de 380 alumnes d’entre els instituts seleccionats per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); des de les 8:00  del matí fins a les 18:00 hores de la tarda aprox.

Què és ÍTACA?

És un programa socioeducatiu promogut i organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona, gestionat per l’Institut de Ciències de l’Educació i patrocinat pel Grup Santander. S’adreça a joves de 15 anys que han acabat 3º de l’ESO.

Objectius

Motivar els entudiants per tal que continuin estudiant després de finalitzar la seva formació bàsica (ESO) .

Activitats

Estada durant  els mesos de juny i juliol. S’organitzaran  3 torns de 2 setmanes cadascun,on tots els alumnes participaran en diferents activitats per animar-los a continuar estudiant després d’acabar l’ESO. Ítaca pretén ser un espai de convivència entre alumnes de diversos entorns socials.

Del nostre institut anirem 2 alumnes,els dos de la classe de 3r B de l’ ESO : L’Imad Azzouz i jo (la Teresa Sánchez)

Teresa :”Quan el coordinador em va dir que jo aniria aquest estiu i tindria una oportunitat com aquesta,vaig aceptar. Em va agradar molt la idea de poder anar a una universitat a fer tallers i debats amb altres noies i noies de la meva edat.”

Imad :¨la primera vegada que em van convocar i em van dir que aniria a una universitat de Barcelona,  em vaig sorprendre perquè és com tenir una oportunitat d’aprendre com funciona una universitat i fer activitats, i això em motiva a  continuar els meus estudis.”

Més endavant us anirem informant d’aquesta activitat!

 

 

Per: Teresa Sánchez Fernández

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*