Sortida Programa “Boom!” Antena3 (alumnes 4t d’ESO)

El passat 29 de febrer els alumnes de 4t d’ESO van assistir com a públic a la gravació del concurs de televisió BOOM!.

BOOM! és un programa -presentat per Juanra Bonet- que s’emet a Antena3 de dilluns a dijous a les 20:00. La mecànica és molt senzilla:  participen dos equips de quatre concursants cadascun, on proposen quatre preguntes configurades com a bombes  que han de desactivar en un minut de temps. En el cas de tallar el cable de la pregunta correcta, explota i un concursant queda eliminat. És l’equip contrari qui decideix el nom de l’eliminat.

L’objectiu fonamental de la sortida, organitzada des del Departament d’Orientació, era conèixer el món professional que envolta la gravació d’un programa de televisió i que els alumnes no només gaudissin del concurs, sinó també que coneguessin de primera mà quines són les funcions  del presentador, de l’l’animador (Mateo) , del regidor, dels tècnics de so i d’imatge, del personal mèdic, de les maquilladores i perruqueres, així com del personal de neteja .

Durant tot el matí els alumnes van viure de prop com és l’enregistrament  d’ un programa de televisió. Va ser una  experiència molt divertida i enriquidora!

Els programes enregistrats es van emetre els dies 9 i 10 de març:

Enllaç programa 9 de març

Enllaç programa 10 de març

 

 

 

BOOM 3

BOOM 4

 

programa boom 1

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*