Anorexia Nerviosa

Deixo aquest video que explica el problema de molts adolecents que no estan d’acord amb el seu cos, no s’estimen.Tracta d’un trastorn alimentici que consisteix en no voler menjar res per por de engreixar-se i de vegades  el que fan és vomitar el menjar per no engreixar i ocultar el seu problema.

Aquesta malaltia alimentària pot ser molt perillosa perquè pot causar la mort, ja que  al no menjar el cos no optè els nutrients necessaris a més de totes les destrosses que provoca en el cos com a conseqüència de no menjar i vomitar tant  com ara, pèrdua del cabell, deteriorament de les dents i de la pell, greus problemes a l’aparell digestiu, …

Espero que això ajudi a pensar una mica.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*