El grup de debat del Nicolau

Al nostre institut s´ha creat un grup de debat que participarà els dies 25 i 26 de febrer a la fase local de la 3a edició de la Lliga de debat de Secudària i Batxillerat a la Universitat Pompeu Fabra, conjuntament amb altres instituts.

El grup està format per alumnes de 4rt d´ESO i de Batxillerat.

Què és?

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat.

Qui pot participar?

La participació en la competició està oberta a l’alumnat dels centres d’ESO i Batxillerat. Els equips han d’estar formats per un mínim de 3 i un màxim de 5 estudiants del mateix centre educatiu i estar representats per un capità-tutor designat pel centre.

Com es desenvolupa la competició?

La Lliga consta d’una fase eliminatòria i d’una final. L’eliminatòria es disputa entre els equips dels centres inscrits a una mateixa universitat, que serà qui acollirà la competició. L’organització serà responsabilitat de la universitat.

La fase final tindrà lloc durant el mes d’abril del 2016

Hem fet una entrevista a un alumne de 4rt d’ESO que participa en els entrenaments del grup de debat del nostre institut (tot i que aquest any no concursarà) per tal que ens expliqui tots els detalls d´aquesta activitat.

 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Per Insaf i Nicauri

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*