Visitem la Sagrada família

Els alumnes de religió de 1r, 2n i 3r d’ESO vam anar a visitar la gran obra inacabada de Gaudí a Barcelona, la Sagrada Família, el dia  15 de desembre.  Un guia ens va fer la ruta per l’interior de la basílica i ens va ensenyar i explicar les diferents parts de la Sagrada Família.

Només arribar ens van donar un tríptic amb informació sobre la història i l’arquitectura del temple. Seguidament vam visitar la capella i la part superior de la basílica. El guia també ens va parlar de Gaudí i de la seva obra. Posteriorment, vam poder fer fotos .

Vam observar que hi havia molts turistes.

A continuació de la visita, vam sortir a esmorzar a un parc que hi havia al costat de la Sagrada Família. Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses.

 

Redactat per: Abigail i Nadia.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*