¡¡¡Tricampions del món!!!

Diumenge 20 de Desembre, es va jugar la final del mundialet de clubs entre el FC Barcelona i el River Plate. Una final molt disputada, però com sempre, el Barça va fer un partit espectacular i se’n va endur el trofeu. Un altre títol, un altre mundialet, un altre cop fent história…

 Després d’un primer temps on el River Plate va pressionar molt i va tenir algunes ocasions, l’equip de Luis Enrique va prendre l’avantatge amb un centre que va arribar al jugador argentí Lionel Messi que va marcar el primer gol.

 

Ja amb dos canvis i un River molt valent en atac, l’equip blaugrana va ser una “moto” en contraatac, i amb una passada genial de Busquets cap a l’uruguaià Suárez, aquest va acabar definint per sota de  les cames del porter, marcant el 2-0 .

 

 Al minut 67  va arribar una nova jugada magnífica de Neymar i amb un centre precís al capdavant de l’uruguaià, va aprofitar per rematar i aconseguir el tercer gol de la nit japonesa.

Final del partit: Barça 3- River Plate 0!

Resultat d'imatges de barça 3- river plate 0
Resultat d'imatges de barça 3- river plate 0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*