#Tecnologic World

Ús noves tecnologies

Avui volem parlar-vos una mica de quina ha estat  l’evolució de les consoles, mòbils i les noves tecnologies en general, a les nostres vides.

No podem negar els aspectes positius de les noves tecnologies. Des dels aparells d’ús domèstic, imprescindibles en el desenvolupament de la nostra vida diària, passant per la tecnologia aplicada a la medicina que obre un ampli ventall de possibilitats  en el tractament i gestió de resposta als pacients, així com de la gestió hospitalària ,fins a les tecnologies de la informació, les quals possibiliten la interconnexió i la interactivitat. 

Igualment, la introducció de les TIC en els processos educatius  està esdevenint un fenomen generalitzat a tots els nivells. Els nens i nenes  passen el temps divertint-se amb consoles, televisió, ordinador, mòbils, tablets.. Ja sigui per trobar informació,aprendre,  jugar, veure series…

En definitiva, podem afirmar que les noves tecnologies ens permeten l’adaptació a l’entorn i satisfan les  nostres necessitats.

El problema ve quan el seu ús ens crea una addicció. Al nostre país, més de la meitat de la població juvenil (21,3%)perd el temps

en xarxes socials o navegant, enfront del 12,7% de mitjana europea.

De fet avui dia de 14 a 17 anys son les edats en que mes s’utilitza els aparells electrònics de nova generació (l‘ús diari de xarxes socials entre els joves europeus arriba al 91,6 % )

És a dir, a vegades només dediquem temps a l’ús de tecnología, deixant de banda  altre tipus de coses i activitats.Com ara:

  • baixar al carrer i passar temps amb amics
  • Estudiar una mica
  • Ajudar els pares

Això no vol dir que no podem fer ús de la tecnología, però molt millor és gaudir de cada moment fent un altre tipus de coses. Hi ha moments per tot a la vida. Moments d’intimitat, moments per jugar amb la consola, uns altres moments per sortir amb els amics…

Nosaltres, l’humanitat d’avui dia, utilitzem en ocasions la tecnologia de forma innecessaria. Dediquem molt del nostre temps als mòbils, consoles.. i deixem d’alguna manera que “controlin” la nostra vida, donat  que nosaltres mateixos creem  aquesta dependència.

Realment creieu que son tant imprescindibles a la nostra vida?

 

Per: Ivette i Carmen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*