LA SETMANA FANTÀSTICA DEL BARÇA!

Football - Real Madrid v Barcelona - Liga BBVA - Santiago Bernabeu - 21/11/15 Barcelona players celebrate at the end of the match Reuters / Stringer Livepic

La passada setmana  el Barça va escriure un nou capítol brillant i espectacular de la història dels clàssics, guanyant 0 – 4 l’etern rival.  A la memòria de tots els seguidors blaugrana encara hi era present el 0-3 de Ronaldinho o el 2-6 de Messi, quan l’estadi Bernabéu va ovacionar el joc del Barça.

I la història es va repetir  …

Estadi Bernabéu, dissabte 21 de novembre:

Un Barça sublim destrossava el Reial Madrid al seu propi estadi. L’equip blaugrana va guanyar al Bernabéu per 0 a 4, amb gols de Neymar, Iniesta i dos de Suárez. Un festival golejador que enfonsava als blancs, i l’allunyava sis punts del liderat.

L’exhibició del Barça va ser per emmarcar. I sense necessitat de tirar de Messi…

El primer gol el va marcar Luis Suárez el minut 11, a pas de Sergi Roberto. El segon gol no es va fer esperar gaire.  El minut 39, Neymar feia el 0 a 2 amb el seu peu esquerre. Ja a la segona part, Iniesta va fer el tercer (minut 53) gràcies a un pas maravellós de Neymar, i el quart  va ser obra de Luis Suàrez, que va estar magnífic marcant un doblet.
 

 

 

Aquest dissabte, el Barça tancava una fantàstica setmana  guanyant la Reial Societat per 4 a 0.  Dimarts ho havia fet davant la Roma 6 a 1.

Resultat d'imatges de barça reial societat novembre 2015

 

 

 

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*