Una nova tribu ,els ‘Swaggers’

Joveníssims, consumistes, i acomplexats. Els swaggers provenen originalment dels Estats Units i Canadà i es caracteritzen per la seva preocupació per la moda, l’ estil i l’ originalitat.

Aquesta tribu urbana va néixer ja passada la frontera del 2000.

Com vesteixen els Swaggers?


Els adolescents swaggers vesteixen pantalons de noies -ajustats al màxim- i amb les vores doblegades (com si anessin a pescar), samarretes de marca amples  i llargues, a més  de  dessuadores.  Acostumen a portar sabatilles de les marques Vans, Air Force, Roshe o  similar.

La seva indumentària la complementen amb gorres, també de  marca, com ara Obey

Actualment hi ha nois i noies que continuen amb aquesta tendència. Altres han preferit evolucionar cap a una altra tipus de moda anomenada   ”pobre”,  liderada i promoguda per un grup de rap  anomenat “Pxxr gvng , es llegeix  ” poor gang ” (colla de pobres).

Personalment, penso que molt cops, els adolescents, ens deixem portar per la moda que els nostres ídols segueixen, sense aturar-nos a pensar que potser, no és el nostre estil, no ens escau, o fins i tot… ni tan sols en agrada!.

I a vosaltres us agrada aquesta moda?

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*