El Zoo de Barcelona ja no farà més espectacles amb dofins

El Zoo de Barcelona ha anunciat la fi de les exhibicions de dofins a partir de 2017.

Espanya és el setè país al món amb més dofinaris

Almenys 32 dofins en captivitat han mort a les instal·lacions del Zoo de Barcelona i molts altres presenten alts nivells d’estrès (segons denuncien les associacions animalistes).

El Zoo de Barcelona és el primer centre aquàtic europeu que deixa de realitzar aquest tipus de representacions. Ja han començat les obres del nou  delfinari, amb vistes a les piscines i una sala de projeccions 4D. D’aquesta manera, els visitants tindran una visió subaquàtica i una altra elevada que els permetrà conèixer de prop el seu hàbitat i les cures que precisen. Els turistes no es quedaran per tant, sense veure a aquests simpàtics mamífers, però ho faran d’una manera més natural.

Es podran veure els dofins mentre duren les obres?

A partir d’ara i  fins a la finalització de les obres.  el Zoo de Barcelona deixa d’oferir sessions educatives amb els dofins en horaris específics, i l’exhibició d’aquests animals serà igual a la de la resta d’espècies allotjades al Zoo. El públic podrà accedir al Delfinari per observar els dofins tot el dia de manera ininterrompuda.


Esperem les vostres opinions sobre aquesta notícia!!

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*