La capital de la UE, ‘atrinxerada’

Avui us porto una notícia molt recent del que està passant a Bèlgica, concretament a Brusel·les.

Brussel·les travessa una setmana d’alerta màxima per amenaça d’atacs terroristes “imminents”, amb col·legis i universitats, biblioteques i restaurants tancats i vigilats.  Hi ha una trentena de guàrdies de seguretat patrullant el major campus de la capital. Molta gent ha decidit treballar des de casa.

 

La concentració de forces de seguretat és més evident al centre de la ciutat, on ahir es va dur a terme una operació policial a pocs metres de l’emblemàtica Grand Place, entre d’altres punts de la capital. El resultat: 16 detinguts i el major pròfug buscat a tot Europa, Salah Abdeslam, de 26 anys, encara en parador desconegut.

Els mitjans de transport públic de Bèlgica circulen practicament buits de passatgers i els grans comerços han notat també la devallada de clients.

El primer ministre belga, Charles Michel, va anunciar que aquestes mesures podran mantenir-se fins el proper dilluns, tot i que hi haurà una avaluació de la situació diària.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*