Johan Cruyff té càncer de pulmó

Johan Cruyff, exentrenador del Barcelona, ha estat diagnosticat de càncer de pulmó, segons ha informat aquest dijous Catalunya Ràdio

El càncer li va ser detectat el passat dimarts,  i encara li han de fer més proves per conèixer l’abast de la malaltia.

Johan Cruyff, de 68 anys, ja es va sotmetre, el 1991 a un doble “bybass” després de patir una greu crisi coronària derivada de la seva addicció al tabac. Des d’aquest moment el tècnic va deixar els cigarrets i els va substituir pels famosos caramels amb pal que es van convertir en el seu acompanyant a les banquetes.

Des que va deixar el seu lloc com a entrenador del FC Barcelona el 1996, el seu únic retorn a les banquetes es va produir com a seleccionador de Catalunya en diversos amistosos entre els anys 2009 i 2012.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*