PortAventura ¿Val la pena pagar tant?

L’any passat a l’Institut Nicolau Copèrnic els alumnes de l’ESO van fer una sortida de final de curs a Port Aventura. Els estudiants no van sortir gaire contents del parc, ja que la majoria no van poder pujar a més de dos atraccions. La culpa la té PortAventura per deixar que tanta gent compri entrades per al mateix dia. Òbviament, l’únic que els interessa és tenir guanys i fer molts diners. Però el que això provoca és que els nois i noies que paguen l’entrada acabin fent quatre hores de cua per pujar només a una atracció. I ells, això, no ho saben perquè als cartells de les hores sempre es marca com a màxim una hora i mitja de cua, però n’acaben sent quatre. Això mateix els va passar a uns alumnes de 4rt de l’ESO: es van passar tanta estona fent cua que no van poder ni dinar.

A Port Aventura existeixen uns passis VIP que et permeten poder pujar amb preferència, és a dir, molt abans que tota la gent que fa cua infinitament. Això és molt injust, ja que només pots tenir aquest document si pagues el doble de diners o més del que costa una entrada normal. Hi ha molta gent que no s’ho pot permetre, i la gent que sí, provoca que la cua s’endarrereixi, pel fet que, tècnicament, aquestes persones s’estan colant davant teu. Com que han pagat més i els de PortAventura no els interessa la gent, sinó els diners, van sempre amb preferència. 

En conclusió, tu pagues una entrada normal per entrar al parc, estar fent cua tot el dia per únicament acabar pujant a una o dues atraccions, mentre que els que tenen el passi VIP sí que poden pujar a totes les atraccions que vulguin.

Tot això se solucionaria si Port Aventura controlés l’aforament i eliminés els passis VIP, ja que així la cua no es faria tan llarga. Com que, segurament, PortAventura no està disposat a fer aquest canvi, perquè com ja hem comentat, tan sols els importen els diners, llavors a les escoles i instituts els hi convindria canviar el lloc al qual anar perquè els alumnes puguin gaudir d’una sortida que puguin aprofitar de veritat.

 

Laura Rigol

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*