Inauguració de la biblioteca del Copèrnic 2022

El passat dia divuit de maig es va inaugurar la biblioteca del Nicolau Copèrnic. Aquest esdeveniment va ser possible gràcies al treball, l’esforç i la cooperació de tots els voluntaris i voluntàries d’aquest projecte. En la posada en marxa de la biblioteca es van implicar part del professorat, l’AFA de l’institut i varis alumnes voluntaris.

 

La inauguració de la biblioteca es va iniciar amb la Marina, de 1r ESO, que va interpretar dues peces al piano. Tot seguit, van fer l’agraïment a totes les persones involucrades en la restauració. Uns quants alumnes de 4rt d’ESO van anar a explicar una mica la seva experiència creant el seu propi llibre i van fer una petita lectura dramatitzada d’una obra de teatre manifestant-se contra el bullying. A més, tres alumnes de 1r ESO van tocar i cantar una cançó en anglès anomenada Riptide. També van venir la regidora de cultura de Terrassa, Maria Rosa Boladeras, la Marta Martí, de la biblioteca municipal, i una escritora professional que va ajudar als alumnes de 4rt d’ESO amb la creació de la seva novel·la, Laia Fàbregas. Els integrants del club de lectura també van estar presents a la inauguració i el club ja està en marxa (de fet, el club de lectura ja va realitzar la seva primera activitat; una xerrada amb l’autora del llibre Un cel de plom, la Carme Martí). Finalment, el Carlos de 2n de Batxillerat va tancat la inauguració tocant una cançó amb el piano.

 

La biblioteca va obrir el 19 de maig, i des de llavors ja es pot anar als patis, llegir i agafar llibres en prèstec. A càrrec de la biblioteca hi ha dues dinamizadoras de 2n de batxillerat anomenades Malika i Sara.

IMG_1454 (1)

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*