La Setmana Copernicana

L’AFA van suggerir de fer la setmana de la ciència i, ja que a molts alumnes, famílies i professors els hi va agradar la idea, l’institut es va mobilitzar per organitzar la Setmana Copernicana. Han arribat molts alumnes voluntaris per decorar l’institut, fer xerrades, etc… També,  l’institut dona les gràcies a les mares i pares de l’AFA i als voluntaris que han impartit les xerrades durant la setmana, també agraeixen als departaments científic, tecnològic i a les conserges i secretàries, que han ajudat en els moments més difícils. Es va escollir la temàtica de dones de la ciència, ja que molts homes pensaven que les dones no poden fer ciència i això no era correcte i amb el progrés dels anys sabem que les dones també poden fer el que vulguin.IMG_4576IMG_4577IMG_4574

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*