El Nicolau Copèrnic guanya el partit de bàsquet.

El dissabte 1 de maig l’equip femení de bàsquet de l’institut va jugar contra l’Institut-Escola Antoni Ubach a una pista situada al Vedruna. Va ser un partit bastant nerviós, ja que tota l’estona ens estaven igualant amb els punts del marcador. El Copèrnic no tenia canvis amb els jugadors, perquè solament eren 5, però van aguantar força bé tot el partit. Malgrat que van haver-hi molts empats, finalment una companya va encistellar una canasta i gràcies a aquesta les nostres jugadores de bàsquet van guanyar 16-14. Van estar molt contentes perquè van guanyar per una canasta, elles mateixes no s’ho creien!

Un altre partit més guanyat!!! 🙂

 

basquet 3               basquet 2

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*