eTwinning

El alumnes de francès de 2n d’ESO, concretament 17 alumnes, participen amb altres alumnes de França, Espanya, Itàlia i Portugal per contactar amb joves d’altres països, utilitzant la llengua estrangera en un entorn real i fer participar a l’alumnat de manera activa i reflexiva en les diferents activitats. L’alumnat treballa en grups mixtes i fan diferents activitats col·laboratives sobre els diferents tipus de discriminació i sobre propostes per construir una societat on es respectin els drets de totes les persones. Tot això ho fan a través de la plataforma eTwinning i utilitzen les diferents eines TIC que ens ofereixen per dur a terme aquest tipus de treball col·laboratiu. 

Per altre part, als alumnes els hi agrada “sortir” de l’aula virtualment i contactar amb joves d’altre països amb cultures i llengües diferents. Tot i que de vegades se’ls fa llarga l’espera quan l’alumnat d’altres països ha de respondre, ja que ells i elles no disposen d’ordinador personal per fer aquest treball i normalment han de reservar l’aula d’informàtica als seus centres. 

L’any que ve aquest projecte continuarà actiu així que més alumnes podran gaudir del projecte eTwinning.

Etwinning IMG_20220111_112019 (2)

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*