L’entorn d’aprenentatge d’Esports al Nicolau Copèrnic

Aquest cop hem anat a entrevistar l’entorn d’aprenentatge d’Esports. De moment, només estan jugant a futbol i fan grups i competicions entre ells. Mentres uns juguen, els altres descansen.

 

Els professors han dit que aquest esport, malgrat tenir molts alumnes aficionats, a vegades genera conflictes, el que el fa difícil de gestionar. A més, és un taller segregat, ja que solament hi ha nois. Seria molt interessant que es poguessin apuntar noies i fer competicions mixtes.

 

En canvi, quan hem parlat amb els alumnes, ens han dit que a ells els hi agrada molt aquest esport, tot i que també els hi agradaria practicar bàsquet a una gran part d’ells. En definitiva, els alumnes recomanen molt aquest taller.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*