Els alumnes de francès tanquen el tercer any d’E-Twinning

Enguany els alumnes de 2n d’ESO de francès han gaudit d’un projecte d’intercanvi, a través de la plataforma Etwinning, amb alumnes del Collège Marcel Pagnol de Montpellier. Al llarg del curs els alumnes dels dos centres s’han conegut i han conegut l’estil de vida i la cultura dels seus correspondants durant aquest projecte cultural i lingüístic; els alumnes treballen l’expressió i la comprensió del francès i del castellà a partir de les diferents activitats proposades.

Tot i que, degut a la Covid, han tingut dificultats en dur a terme una comunicació constant, els alumnes han valorat positivament el projecte. El projecte es diu CUÉNTAME TODO SOBRE TI, i les guanyadores del logo del projecte van ser la Júlia de 2nD i la Irene G. de 2nB, les quals van rebre el seu regalet de recompensa de part dels companys i companyes francesos.

Tanquem així el 3r any de projectes E-twinning amb el Collège Marcel Pagnol de Montpellier, i amb moltes ganes de continuar amb aquesta col·laboració.

Bonnes vacances à tous et toutes!

b5643031e_large

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*