«El que més m’agrada de l’institut és el tracte directe amb l’alumnat»

Al taller d’escalada pugen un mur que està al pati, l’activitat es fa el dijous a les 12:45 fins a las 14:30. El taller dura 2 hores. L’Anna, el Youness, l’Anas i la Katia hem fet una entrevista al Sergi, el responsable de l’activitat.

 

-Ets de Terrassa?

No sóc de Terrassa.

-D’on ets?

Sóc de Mollet del Vallès.

-Tens fills?

No tinc fills.

-Estàs casat?

Tinc parella però no estic casat.

-Quant portes a l’institut?

A l’institut fa 15 anys.

-Com va ser el teu primer dia a l’institut?

El primer dia d’institut me’n recordo que vaig agafar el tren perquè venia de Mollet i em vaig equivocar de tren i em vaig anar a Martorell amb la qual cosa vaig arribar tard i m’estaven esperant la coordinadora pedagògica i el coordinador de cicles… i res, em vaig entrevistar amb ells vam parlar amb ells de quines funcions podria fer i vaig estar fent tombs pel centre coneixent la gent i els espais, estava bastant perdut.

-Què és el que més t’agrada de l’institut?

El que més m’agrada de l’institut és el tracte directe amb l’alumnat.

-Què fas al institut?

A l’institut faig diverses funcions, depèn de l’any i de les necessitats vaig variant, però faig atencions individuals, suport a l’aula… Aquest any no tenim menjadors.

-T’agrada el teu treball? 

Sí, m’agrada el meu treball.

-Quin taller fas?

Taller de fusteria, escalada, i cantina.

-Què fas als dies lliures? 

Ara poques coses, des del coronavirus, però m’agrada fer escalada el caps de setmana i fer activitats a la muntanya.

-Quins esports t’agraden?

A veure, d’esports m’agraden el bàdminton, el tennis, el crossfit, l’halterofília i el pin pon també.

-Què penses de la pandèmia i com et va afectar?

Doncs la pandèmia… no és que el confinament no m’estigui afectant molt perquè ho estic portant bé. El que és una mica incòmode no poder sortir perquè a mi sobre tot el cap de setmana m’agrada anar a la muntanya, però clar, ara mateix no es pot fer, però dins del que cap estic portant bé però crec que se està allargant massa.

-Et sents a gust amb la mascareta? 

No em sento a gust amb la mascareta.

-Una anècdota positiva de l’institut?

Vaig entrar un dimecres o un dijous a l’institut i el mateix divendres aquí en el centre quan ens podem reunir amb el professorat fèiem un cop al mes una “teràpia” que ens ajuntàvem amb el professorat a dinar. I clar que jo no sabia que això funciona així i em va comentar que “si pots quedar el divendres i tal”, i en la manera que ho vaig viure no m’ho imaginava perquè em vaig trobar tot el professorat molt engrescats, animats fent barbacoes. Em vaig trobar molt acollit, aquí també el professorat és molt maco i bonic i vam passar l’estona i rient una estona.

-Una anècdota negativa de l’institut?

Crec que he tingut algun conflicte amb un alumne i no s’ha acabat de resoldre del tot. Els primers anys a l’institut, alguna vegada m’havia trobat això i no poder solucionar-ho bé, i no em marxava còmode a casa.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*