
El taller de cuina comença a les 12:45h. Comencen rentant-se les mans, per començar a cuinar, i fan menjars molt bons. Nosaltres, com a periodistes de NicoNews, vam fer les preguntes i a l’hora del pati vam anar a buscar-lo per fer l’entrevista, amb una gravadora del mòbil, una tauleta digital, i una llibreta.
Entrevista al Bernat:
-Per què s’ha creat aquest taller?
D’entrada, aquest any es fa a amb alumnes de 1r ESO per tot això del coronavirus, però fins ara un taller internivell. Llavors, es tracta de donar una mica d’eines a tots els alumnes que venen a fer aquest taller per què tinguin la mínima autonomia per preparar el dinar a casa, preparar l’esmorzar, fer algunes receptes molt bàsiques i aprendre les eines més bàsiques que cal saber per fer plats molt bàsics.
-Que és aquest taller?
Es un taller de cuina i tan sols es fa aquest any amb el de 1r ESO.
-De quin tipus són els plats que s’hi cuinen?
Que siguin saludables i equilibrat.
-Què és el que més treballen al taller?
Netegen el material, escriuen receptes i tallen la fruita.
-Es renten les mans abans de cuinar?
Sí, han de rentar-se les mans,
-Què estan fent ara?
Hem començat amb el grup de 1rB.
-Quan es triga en fer el menjar?
Depèn de la recepta.
-Tens tots els materials necessaris pel menjar?
Hi ha coses que ens falten.
-Reciclen?
Sí que reciclen.
Leave a Reply