El Bernat revela els secrets dels fogons

El taller de cuina comença a les 12:45h. Comencen rentant-se les mans, per començar a cuinar, i fan menjars molt bons. Nosaltres, com a periodistes de NicoNews, vam fer les preguntes i a l’hora del pati vam anar a buscar-lo per fer l’entrevista, amb una gravadora del mòbil, una tauleta digital, i una llibreta.

Entrevista al Bernat:

-Per què s’ha creat aquest taller? 

D’entrada, aquest any es fa a amb alumnes de 1r ESO per tot això del coronavirus, però fins ara un taller internivell. Llavors, es tracta de donar una mica d’eines a tots els alumnes que venen a fer aquest taller per què tinguin la mínima autonomia per preparar el dinar a casa, preparar l’esmorzar, fer algunes receptes molt bàsiques i aprendre les eines més bàsiques que cal saber per fer plats molt bàsics.

-Que és aquest taller?

Es un taller de cuina i tan sols es fa aquest any amb el de 1r ESO.

-De quin tipus són els plats que s’hi cuinen?

Que siguin saludables i equilibrat.

-Què és el que més treballen al taller? 

Netegen el material, escriuen receptes i tallen la fruita.

-Es renten les mans abans de cuinar?

Sí, han de rentar-se les mans,

-Què estan fent ara?

Hem començat amb el grup de 1rB.

-Quan es triga en fer el menjar? 

Depèn de la recepta.

-Tens tots els materials necessaris pel menjar?

 Hi ha coses que ens falten.

-Reciclen?

 Sí que reciclen.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*