David Pujol: “També faig música”

El David Pujol es un professor del institut Nicolau Copèrnic que dona classes de plàstica a 1r ESO, 3r ESO i 4rt ESO, sempre es molt alegra amb els seus alumnes i per això mateix te molt bona relacion amb casi tots els alumnes del institut, i no només es alegre si no que fa molt be el seu treball, ja que explica molt be, i ofereix ajuda a tot el que la necessita.

 

Que és el que t’agrada del teu treball?

Que cada dia es diferent,en teoria és una feina que us ha de servir a vosaltres per que feu alguna cosa en la vida, no fer tonteries tot el dia.

Quan eres petit ja tenies pensat de treballar això?

No,mai,però jo vaig fer-me professor per casualitat,jo anava a fer velles arts,vam fer una sortida i jo tenia una novia  professor hem va dir-fes-ho,treballa de professor i jo l’hi vaig dir-vinga va ho provo.I em vaig dedicar a fer substitucions i em va anar molt bé,perquè se’m donen bé les arts.

Si hauries que canviar el teu treball,quin escolliries?

Seguir fent coses d’art, dedicades a coses d’il·lustració, de vídeo, de música…

Que t’agrada fer en el teu temps lliure?

Composar música, ara estic gravant un disc, dibuixo, faig esport

Com és diu la teva banda musical?

És diu “Foc fuera”

Com se t’ha acudit fer una banda musical?

Quan tenia 15 anys jo tenia un grup de música a l’escola

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*