El 8 de Març, al Copèrnic

Que va passar el 8 de Març? El 8 de març de 1857, Nova York es va cremar una fábrica textil amb moltes dones a dins, concretament 146. Aquest incendi va fer aconseguir la manifestació pels mateixos drets que l’home, per a les dones. Milers de treballadores tèxtils van decidir sortir als carrers de Nova York amb el lema ‘Pa i roses’ per protestar per les miserables condicions laborals i reivindicar una retallada de l’horari i la fi de la feina infantil.

Com es va celebrar a L’institut? Aquest 8 de març (2021) és el dia en el qual l’institut va celebrar el Dia de la Dona Treballadora, fent un gran mural a les parets de l’institut, localitzat al passadís de l’esquerra (entrant al centre).

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*