Lorena Sánchez: “M’he plantejat deixar de fer classes”

Bon dia, nosaltres som del taller de revista i ens agradaria fer-te una entrevista si pot se.

D’acord.

Doncs comencem ja.

Quan vas començar a donar classes?

Jo vaig començar a fer classes fa molts anys a una escola concertada i primer vaig fer classes a 4t d’ESO després vaig estar a primària, després vaig marxar i vaig deixar de donar classes i vaig estar treballant en una empresa, privada, després em vaig donar compte de que el que mes m’agrada era fer classes,, vaig marxar a fer classes a primària, de nou, des de fa 7 anys estic fent classes.

Que carrera vas fer primer?

Educació social, i després psicologia

Que et va inspirar a fer la carrera de psicologia?

Jo no vaig estudiar psicologia, vaig estudiar psicologia i despreci que vaig començar a fer psicologia, en dos anys podria haver tingut després el de psicologia però per qüestions de  feina de aquell moment no ho vaig poder fer, però ara sí que estic fent un màster en psicologia de l’educació.

-Com t’anava en els estudis?

A primària?

Pots dir en ordre, primària, secundària…

Bé, el que més em costava era física i química no m’agradava gens ni em continua agradant però era el que més em costava, i el que més m’agrada era socials. Penso que en general m’han anat bé i si treia bones notes, depèn en el que millor notes treia, llengua i socials.

Vas tindre algun tipus de dificultats estudiant?

Física i química

Quina va ser la pitjor etapa dels teus estudis?

La pitjor etapa, mira, quant feia BUP, que equival a 4t de la ESO,  fent física i química. ha quedat clar que no m’agrada res.

I la millor etapa?

La universitat, em va agradar moltíssim aquesta etapa.

Com vas arribar a ser la directora del Nico News?

Jo mai he estat directora de Nico News, vaig ser la responsable de Nico News, això sí. Suposo que els va agradar la meva feina, m’ho van proposar des de el centre i vaig estar de responsable de Nico News 5 anys.

Del que has estudiat, que es el que més t’ha agradat?

Dels  estudis que he fet

Si, dels teus estudis en general.

Home, doncs tota la part de psicologia, m’encanta, però penso que totes son complementàries, és a dir, la part d’educació social m’ajuda per tenir un millor vincle amb els alumnes, i la part de psicologia m’agrada moltíssim sobretot el poder treball tota la part més emocional, fer el acompanyament emocional vostre, dels alumnes.

T’has plantejat el deixar de fer classes?

Si, si, moltes,

T’has avorrit?

No, avorrir-me no, però sí que hi ha uns dies que sobretot després d’alguna classe que dius “ja no torno”, però als 5 minuts se’t passa.

Doncs ja està, moltes gràcies

D’acord doncs gràcies a vosaltres.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*