Nou equip del Niconews, la revista del Nicolau Copèrnic

Com tots sabem, la web del Nicolau Copèrnic té una secció on es mostren notícies. Durant la primera meitat del curs ho portava un altre grup.

Al final del primer quadrimestre tothom canviem de taller, la tasca dels alumnes de 3r ESO C es torna la tasca dels alumnes de 3rA. En un principi, quan el professor ho va comentar el canvi de tasca, tota la classe es va queixar. El primer dia, els professors van explicar detalladament en què consisteix la revista. I per sorpresa tots els alumnes van estar d’acord i animats a emprendre el treball.

I possiblement la forma de redactar, i fins i tot els temes que es redacten, canviaran lleugerament, ja que els redactors de les notícies no són els mateixos. En un principi no tindrà molta repercussió, però en un o dos articles és podrà veure la diferència a l’hora de la recerca d’informació, perquè tenim la nostra pròpia manera de fer les coses.

El que cal destacar és que els alumnes van donar un canvi d’ànim dràstic quan van començar, al principi van començar a aportar una pluja d’idees per crear notícies a continuació hi veurem unes imatges dels alumnes treballant.Equip de la noticia

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*