ETWINNING AL NICOLAU COPÈRNIC

Els alumnes de 4t ESO estem participant en dos projectes amb instituts europeus (LIFE i LET’S DISCOVER THE EUROPEAN UNION BY CREATING  BOARD GAMES).

L’institut és un lloc d’aprenentatge on no sols es pot aprendre de la forma tradicional, sinó que també, gràcies a les noves tecnologies, podem treballar de forma virtual amb grups d’altres països, com és el cas dels alumnes de 4t A d’ESO en el projecte eTWINNING. 

En què consisteixen aquests projectes?

Grups de països diferents amb un mateix idioma en comú (l’anglès) que volen aprendre creen un projecte per no sols millorar en l’idioma sinó que també fan activitats per compartir informació sobre el lloc on estudien, la seva ciutat i els seus monuments històrics, la seva cultura, la seva llengua, el seu menjar tradicional i jocs interactius referents a un tema que ha escollit un dels països en el projecte L.i.F.E. en el que participem amb els següents països: Turquia, Jordània, Romania, Xipre, Grècia, Portugal, Lituània, Polònia, França i l’Institut Jonqueres de Sabadell. 

Aquest no és l’únic projecte en el que estem involucrats ja que també hi ha un altre projecte que s’anomena LET’S DISCOVER THE EUROPEAN UNION BY CREATING BOARD GAMES on crearem jocs de taula per descobrir els llocs de la Unió Europea on vivim i els països participants són: Lituània, Txecoslovàquia, Eslovènia, França, Itàlia, Espanya i Turquia.

Esperem aprendre molt dels nostres companys europeus!

Fet per Alejandro P.

Vídeo amb algunes de les presentacions dels alumnes de 4t A.

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*