Nous entorns d’aprenentatge a cada classe

Aquest any degut a les circumstàncies, en els tallers internivells no ens hem pogut ajuntar per cursos com tots els anys. Aquest any ha sigut molt diferent, cada classe té assignat un taller.
Aquí presentem un llistat de què fa cada classe.

1r ESO
1rA Manualitats
En aquestes hores els nens es dediquen a fer dibuixos per decorar l’institut per les festes, com Halloween, Nadal i moltes més, però no tot és això també fan concursos de dibuix per a descobrir els nous talents de l’institut.

1rB Cinema
Aquí treballen per arribar a fer un curtmetratge, veuen pel·lícules i analitzen tots els apartats. Plànols, cares que posen…

1rC Teatre
Els alumnes es preparen per lo que podria arribar a ser una obra de teatre ja que no es sap si es podrà fer per culpa del Covid-19

1rD Cuina
Es divideixen en dos grups, una meitat dels alumnes van amb la professora Iolanda Olivella a comprar els millors ingredients i l’altre meitat treuen els seus dots de cuiner per preparar uns bons menjars.

2n ESO
2nA Esports col·lectius
Aquest taller es basa en fer diferents jocs, com relleus, carreres, etc.

2nB Manualitats
Aquesta classe estan organitzant diferents projectes entre ells, un concurs de dibuix i també treballs d’argila (escacs, arcs gòtics, bols…)

2nC Experiments científics
La professora Inés s’encarrega de enseñar al seu grup d’alumnes diferents treballs, experiments i tot el que engloba aquest apartat.

2nD Copa cangur
Aquí es preparen per un concurs de mates anomenat “Copa Cangur” Fan problemes de mates, divisions, fraccions…

3r ESO

3rA Robòtica
En aquest taller es munta un robot de LEGO, i una vegada fet el programen amb un programa i fan una serie de missions.

3rB Escalada
En aquest taller s’aprofita el rocòdrom de l’institut per escalar amb totes les mesures de seguretat. També es fan excursions.

3rC Revista i ràdio
En aquest taller dirigim la revista del Nicolau Copèrnic, informant de les excursions, novetats de l’institut, tallers que fa cada classe…

3rD Jugar per jugar
Aquí juguen a jocs de taula, rol, per a passar l’estona, alguns jocs són l’Uno, el llop, Monopoly…

4t ESO
4tA Projectes Europa
Es dediquen a parlar amb persones d’altres països per millorar el seu vocabulari estranger, també coneixen persones. Tot mediant una web

4tB Natació
En aquest taller se’n va al Club Natació Terrassa i dos monitors fan un entrenament per a passar el temps i ejercitar-se.

4tC Debat
Aquest es tracta de pensar un tema per debatre, i es fan dos equips cadascú amb una ideologia totalment distinta.

4tD Sálvese quien pueda
Aquí es fan diversos jocs al pati de l’institut com pichi, béisbol, etc.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*