La Llorona (Conjunt de flautes INS Nicolau Copèrnic – 2019-2020)

Per fi tanquem el curs. La situació del confinament no ens ha permès de fer tot el que hauríem volgut i hem hagut de suspendre algunes actuacions que teníem previstes. No obstant, des de cadascuna de les cases hem preparat una versió de la Llorona que esperem que us agradi. Aprofitem per agrair la col·laboració de les famílies perquè sense elles no hauria estat igual, i també animar a aquells nois i de noies del centre, que vulguin tocar la flauta i fer música perquè sereu molt benvinguts i benvingudes! Bon estiu i fins a la tornada!

“La Llorona” Conjunt de flautes INS Nicolau Copèrnic – 2019-2020

YouTube Preview Image

Fet per: Joan Escoda

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*