JORNADES VIRTUALS D’ORIENTACIÓ EDUCATIVA

Durant el passat mes d’abril l’alumnat de 4t va poder gaudir de les Jornades Virtuals d’Orientació Educativa. El passat 16 de març hauríem d’haver celebrat la X Jornada d’Orientació Educativa però el confinament ho va impedir. Tot i així, calia fer alguna cosa per tal que el nostre alumnat de 4t tingués totes les eines possibles per poder prendre una de les decisions més importants i gràcies al suport i col·laboració dels excel·lents exalumnes que tenim, aquestes Jornades Virtuals van poder esdevenir una realitat.
Gràcies al professorat, a l’alumnat de 4t i als exalumnes per fer possible l’èxit d’aquestes Jornades.
Felicitats i bona tria a tothom!
Us mostrem alguna de les imatges de les jornades!

   Dependència

atencio2

Esports

esports3

Infermeria

infermeria2

Batxillerat

batxarts2

Mecànica

mecanica1

Smix

smix3
Fet per: Conxi Martí
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*