X Jornada d’Orientació Educativa 2019-2020

El passat 16 d’abril estava programada la X Jornada d’Orientació Educativa però va quedar anul·lada pel tancament de l’Institut. Per aquest motiu, i amb l’objectiu que l‘alumnat de 4t pogués tenir la millor orientació, avui ha començat un cicle de videoconferències sobre diferents cicles formatius i modalitats de batxillerat per tal que exalumnes de l’ESO de l’Institut puguin explicar les seves experiències i vivències a l’alumnat de 4t que ha de prendre la decisió de quins estudis postobligatoris triar.
Espero que us siguin d’utilitat i que us ajudin en el vostre procés de preinscripció. Aprofito aquesta notícia per agrair a tot el conjunt d’exalumnes i professorat del Copèrnic la seva participació i col·laboració en fer possible aquesta Jornada Virtual.
MOLTES GRÀCIES!!!
Us adjuntem el programa de la Jornada d’Orientació!

Fet per Conxi Martí
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*