Crònica 1a Copa Cangur Online

El dia 14 de març de 2020 estava prevista una competició amistosa entre 5 equips, alguns amb alumnes del Copèrnic i d’altres amb gent convidada d’altres centres, per fer una exhibició de cara a que els pares i mares vegin una forma de treballar les matemàtiques a l’institut.

Malauradament, degut al confinament va haver d’ajornar-se, però les ganes de participar que tenien tots els equips van fer que se’ns acudís la idea de fer la competició online, cadascú des de casa seva però connectats amb els membres de l’equip per videotrucada. A aquesta iniciativa s’hi van unir 4 equips més, i així el 2 d’abril es va celebrar la I Copa Cangur Online.

Captura de pantalla 2020-04-17 a las 10.30.52

Cliqueu per veure la retransmissió en directe que el Frederic (profe de la Copa Cangur va fer de la competició!

Fet per Frederic Corrigüeles

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*