#JOEMQUEDOACASA (PROFES COPÈRNIC)

#Joemquedoacasa. Des del passat divendres 13 de març, l’institut roman tancat, a l’igual que els altres centres educatius, però els profes del Nicolau Copèrnic seguim treballant des de casa!  Avui volem compartir amb tots els alumnes i famílies un missatge de tranquil·litat i  sobretot, donar-los molts ànims. Això, ho superarem tots junts i juntes, i tot i que hi haurà moments d’avorriment, impaciència, por…  Em de ser responsables i quedar-nos a casa.

Per intentar animar-vos una mica, us volem mostrar que fem el profes del Copèrnic al nostre dia a dia. També ens agradaria que tots i totes els i les alumnes que vulguin, s’afegeixin a aquesta iniciativa i comparteixin amb nosaltres com porten aquests dies!

Podeu enviar-nos fotos i vídeos (al mail dels i de les  vostres tutors i tutores) o bé, directament compartint-les  a instagram. 

Esperem que us agradi! #joemquedoacasa

Properament, penjarem un àlbum amb tots els vídeos i fotos dels profes ….

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*