La festa de Carnestoltes 2020

El dia de Carnestoltes els alumnes de l’ESO del Nicolau Copèrnic van fer activitats lúdiques. En primer lloc, van jugar al Kahoot temàtic sobre sèries de ciència ficció i després van ballar a ritme de just dance, i també van participar a la rua de Can Boada  amb l’Escola Bressol L’Espígol i l’Escola Marià Galí.

Quan van acabar la rua van anar tots al gimnàs. Hi havia dos presentadors que eren alumnes de batxillerat: la Sara i el Manu.Molts alumnes van cantar, ballar, etc. Van fer un concurs de disfresses i quan el van acabar el jurat va puntuar les disfresses. El guanyadors/es van obtenir com a premi una part de la excursió de fi de curs.

Us mostrem algunes imatges de la jornada!

ERUBOtmXUAEf-Ku

ERSioqOXsAII2pZ

ERSipjfXYAI80DJ

ERUBHSsXYAEltDh

ERUBIKbWoAUmJpg

ERUBJ7KXsAEj08c

ERUBJEmWkAEt8N8

ERUBLNAXYAAjHNk

ERUBM8LWAAIoWwH

ERUBMCjXUAEAmYj

ERUBNvXWsAE848n

El diari mónterrassa va publicar una galeria de fotos de la rua.

 

 

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*