El Millor amic de l’home…

El millor amic de l’home és el gos. Molts (sobretot de petits) volem algun animal de companyia, una mascota, i  el que mai t’abandona, el que sempre està al teu costat és el gos. Jo he tingut un gos, la meva mascota, el meu germà, el meu millor amic, tot per a mi, i encara que ja no hi és aquí li vull dir això; que mai el podrà reemplaçar ningú.

A molta gent no li agraden els gossos però això no és motiu per maltractar-los ja que són éssers vius i també tenen sentiments. Un gos no és per cuidar- lo i estimar-lo . Jo he perdut el meu fa tot just una setmana i el dolor que et deixa al cor és molt gran i ni res ni ningú fa que aquest buit que ha deixat en el meu cor s’ompli.

Penso en aquells que fan mal als gossos i només els dic que tinguin una mica de cor i que vegin que també són com nosaltres; senten, estimen i et són fidels. Els que tenen gossos saben del que estic parlant…

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*