Els alumnes de 1r passen un dia a la prehistòria!

El dia 9/2/2020 els alumnes de 1r C i 1r A vam anar d’excursió al Parc Arqueològic de Sant Llorenç del Munt l’Obac. El viatge va ser amb autocar, per a conèixer més la vida d’abans. Vam fer una eina i vam visitar una cova a on els prehistòrics feien foc, menjaven…

Quan vam arribar ens van separar el 1rC i 1rA i els monitors es van encarregar d’acompanyar al grup. 1rC va començar fent l’eina, cadascun tenia una bossa petita amb el material per fer-la: un tronc petit tallat per la meitat, una corda i una pedra afilada.

Els de 1rA van començar escalant la muntanya de Sant Llorenç per arribar a la cova. A dins la cova van investigar amb llanternes perquè estava molt fosc. També van fer foc de dues maneres: picant pedres i fregant un pal contra una fusta amb forats.

Més tard 1rA va fer la eina i 1rC van anar a la cova. Per últim ens vam acomiadar i ens vam anar amb l’autocar a l’institut.

Us mostrem algunes imatges de la jornada!

imatge 3

imatge 4

 

imatge 1

 

Fet per Soraya (1rC)

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*