Xocolatada Solidària. Participa-hi!

El proper divendres, 14 de febrer, el Copèrnic torna a “tacar-se” contra el càncer infantil. Amb la col·laboració del nostre alumnat del Servei Comunitari de 4t d’ESO farem una gran difusió tant dins de l’institut com pel nostre barri per tal d’intentar superar la xifra recaptada el curs passat.
Gràcies a la voluntat d’aquests alumnes podrem gaudir a partir de les 16:30 h. de tallers infantils, jocs tradicionals, pintacares i altres sorpreses que estan preparant. Per tot l’alumnat del centre i pel professorat, durant els patis, tant de matí com de tarda, aquests voluntaris col·laboraran per la causa. Ajudem-los a superar el repte.
PHOTO-2020-01-30-17-18-21
 
Us animem a tots a participar perquè, per molt poc es pot fer molt.
 
Us hi esperem!”
Fet per Conxi Martí
Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*