Sortida de Sitges alumnes de 1r d’ESO

El dia 16 de gener els alumnes de primer A i primer B vam anar en autocar a fer una sortida a Sitges (els alumnes de primer C i primer D aniran el dia 29 de gener). L’objectiu d’aquesta sortida era conèixer millor els animals invertebrats al Centre d’Estudis del Mar. Vam poder anar a la platja, després vam visitar un laboratori, un submarí, i molts animals invertebrats.

YouTube Preview Image

Quan vam arribar, es van aturar a la platja de Sitges per esmorzar. Més tard, l’Anna, que era la formadora del Centre d’Estudis del Mar, ens va explicar entre d’altres coses,  els animals invertebrats. També ens va advertir  va que havíem de tenir molta cura quan agafem animals al mar. A continuació, vam tornar a la platja per buscar mostres d’animals i que més tard vam classificar al laboratori:  cogombres, estrelles de mar, petxines, cargols de mar,…Per després poder observar-los i aprendre més coses sobre ells al laboratori.

Posteriorment, vam visionar un vídeo sobre la Posidònia i vam aprendre com afecta al litoral català. A continuació ens van dunar un dossier d’activitats que vam realitzar durant l’excursió. I finalment, ens vam acomiadar.

Va ser una sortida por divertida!

Us mostrem algunes imatges de la sortida:

 IMG_20200117_123324

 

IMG_20200117_093313

IMG_20200117_122928

Fet per: Soraya

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*