Carnestoltes 2020

Avui des de la revista us volem avançar una de les celebracions més festejades arreu del món: el carnaval. T@ts hem celebrat el carnaval en algun moment de les nostres vides, però què és el que en sabem d’aquesta festa? Ara us parlarem de com se celebra el carnaval a altres països i finalment, us anticiparem de quina manera festejarem al Copèrnic la jornada de Carnestoltes!

A França el carnaval de Niça és el més gran del seu país i és un dels més atractius d’Europa. Per uns dies, la ciutat s’omple de flors, lum, música, art i colors.

Captura de pantalla 2020-02-06 a las 0.25.09

Uns dels més famosos és el carnaval de Rio de Janeiro, on hi ha moltes carrosses, disfresses, color, música, sensualitat, samba…

Resultat d'imatges per a "carnaval al mundo""

Resultat d'imatges per a "carnaval al mundo""

El carnaval més especial de tot Europa és el de Venècia, a Itàlia ,perquè porten màscares, vestits i carrosses d’època antiga i és molt bonic.

 4MWKRMWLTZBUHBYN3HQXLZRCDQ

A continuació us deixem una enquesta sobre quin és el carnaval més famós del món.

Quin es el carnaval més famós del món ?

  • Carnaval de Venècia (100%, 1 Votes)
  • Carnaval de Rio de Janeiro (0%, 0 Votes)
  • Carnaval de Sitges (0%, 0 Votes)
  • Carnaval de Mèxic (0%, 0 Votes)
  • Carnaval de Nova Orleans (0%, 0 Votes)
  • Carnaval de Colonia (0%, 0 Votes)

Total Voters: 1

Vote

Loading ... Loading ...

Carnestoltes Copernicà

El 21 de Febrer, el nostre institut celebrarà la jornada de Carnestoltes amb diferents activitats i tots podreu assistir al centre disfressats… La temàtica d’aquest any serà les sèries de ciència ficció.  A les 9 podreu participar en un kahoot  per demostrar els vostres coneixement sobre aquesta temàtica. A continuació, tindrà lloc una rua -en col·laboració amb l’escola bressol l’Espígol i l’escola Marià Galí. De tornada al centre, t@ts anirem al gimnàs, on els alumnes de 4t tenen preparada una “Chirigota” molt especial i es celebrarà el tradicional concurs de disfresses (Els/les  vostres tutors/es us facilitaran les inscripcions)

 

Així mateix, durant tota la setmana el personal de l’institut podrà seguir unes normes una mica especials… Us la mostrem a continuació.

Captura de pantalla 2020-02-06 a las 0.44.52

Us hi esperem!

Fet per Ingrid

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*