COPA CANGUR AL COPÈRNIC!

COPA CANGUR AL COPÈRNIC!

Com cada any, a l’institut participarem a la Copa Cangur, un concurs de matemàtiques per a adolescents de 1er a 3r d’ESO.  Anirem acompanyats del Frederic Corrigüelas, cap del departament de matemàtiques, coordinador del TIC i professor de mates i informàtica de l’institut. 

L’excursió serà el dia 30 de gener a l’institut Sant Pere de Vilamajor, però el dia 22 els alumnes aniran a fer una competició amistosa per entrenar-se. 

copa cangur

Avui hem pogut fer una entrevista al Frederic.

A continuació us mostrem algunes de les preguntes més interessants…

Quants equips aniran a la competició?

Aniran 3 equips, l’A, el B i el C. L’equip A estarà format pels 4 millors alumnes de 3r i els 3 millors de 2n, del Taller de Copa Cangur . El grup  B comptarà amb alumnes del Taller Internivell de 2n  i finalment, el grup C el formaran alumnes de 1r d'ESO, aquells que l'Elena -la professora de 1r de mates- ha recomanat.

Creus que els oponents són bons?

“Són bons però no son els millors de Catalunya” -opina el Frederic.- "Tenim possibilitats de guanyar" . Troba que amb esforç podem guanyar, perquè les vegades que  han anat han estat a prop de vèncer.

Quan de temps porteu preparant la competició? 

Des de setembre, però hem canviat l'estratègia d'entrenament. El primer trimestre ens entrenàvem amb tota mena d'exercisis i tot el grup junts, però ara ho fan amb grups separats i amb problemes de la copa cangur.

DESITGEM MOLTA SORT AL GRUP DE LA COPA CANGUR!!!!!

Fet per: Júlia i Sofia

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*