VISITA A LA COLÒNIA VIDAL (alumnes 4t d’ESO)

El passat dia 6 de novembre els alumnes de 4t d’ESO vam anar a la Colònia Vidal, al Berguedà, per tal de conèixer com era la vida obrera a una colònia. A l’arribar, en Jordi, un dels guies, ens va fer una breu descripció de com aniria la visita. A continuació ens va posar un vídeo que explicava com funcionava Cal Vidal en aquella època. Després d’això, ens han dividit en dos grups i mentres un grup veia com funiconava una màquina tèxtil i el terrible soroll que feia, l’altre va anar a una de les cases en les que antigament vivien els obrers de la colònia, a part de molts altres llocs de la zona, com el safareig, la peixateria, la biblioteca o l’escola. Ha sigut una visita molt interessant!

IMG-0333

Fet per: Izan R.

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*