CASTANYADA ESPORTIVA AL COPÈRNIC

El passat dijous 31 d’octubre, la comunitat educativa del Copèrnic va celebrar la castanyada d’una manera dissemblant. Les primeres 3 hores, les classes van desenvolupar-se amb normalitat, però a les 11:20 hores, tot estava a punt per iniciar una jornada molt esportiva. Els alumnes que van voler, es van distribuir en equips per disputar diferents torneigs: futbol, bàsquet, tennis taula i volei. La resta d’alumnat, va poder participar de les diferents activitats que es van planificar -també amb un caire molt esportiu- en una gimcana: diàbolo, rocòdrom, slack-line, corda, ràpel i escacs. A l’alumnat se li va facilitar una targeta individual on segellar les proves, i els guanyadors/res obtindran algun premi especial a la cantina….

Mentrestant, el Sergi (Integrador Social),  amb l’ajuda d’alguns professors/es i d’alumnes de 3r d’ESO i Batxillerat va estar preparant castanyes, que posteriorment tothom va poder assaborir!

Va ser una jornada molt especial. Podeu visualitzar algunes fotos de la jornada al nostre instagram, i també a twitter! 

Captura de pantalla 2019-11-03 a las 18.44.44

Captura de pantalla 2019-11-03 a las 18.49.46

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*