SORTIDA TUTORIA A MURA

Dijous 19 de setembre, els alumnes de 2n d’ESO van realitzar una primera sortida de tutoria a Mura, amb l’objectiu de cohesionar el grup i gaudir d’un temps d’esbarjo tots plegats, després de les vacances.

A continuació, us adjuntem quina va ser la impressió d’una alumna de 2n B sobre la sortida a Mura.

"Mura m'ha semblat un lloc molt bonic amb un molt bon ambient. Allà, tan alumnes com professors podien desconnectar i conèixer-se millor entre ells, gaudint d'unes vistes meravelloses. La muntanya no és tan costeruda, cosa que feia que gaudíssim encara més de l'excursió.
El poble de Mura  és un poble petit i magnífic. Els edificis i les cases d'allà estan fets de roca. Els seus habitants són molt simpàtics i molt bona gent. No hi habiten moltes persones, però tot i així ens vam sentir benvinguts i molt còmodes. Els seus carrers polits adornats amb flors, et donen una sensació de tranquil·litat i benestar fent que t'oblidis de tots els problemes.

Vam passar un dia molt agradable a Mura."

Us mostrem algunes fotos d’aquell dia!

Captura de pantalla 2019-10-21 a las 11.12.34

Comparteix!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*